Başkan Karaca'nın tedavisi Isparta'da devam edecek
Başkan Karaca'nın tedavisi Isparta'da devam edecek

CHP Genel Merkezde tahliye gerginliğinde yaralanan CHP İl Başkanı Hasan Karaca, Isparta'ya getirildi.
CHP Genel Merkezi’nde yaşanan gerginlik sırasında otopark kapısının üzerinden geçmeye çalışırken düşerek bacağını kıran CHP Isparta İl Başkanı Hasan Karaca, Ankara’da yapılan ilk tedavisinin ardından Isparta’ya getirildi.
Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve ilk müdahalesi Ankara’da yapılan Karaca, daha sonra tedavisinin devamı için Isparta’ya sevk edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Karaca’nın istirahat ettiği belirtildi.
Yaşadığı talihsiz kazanın ardından açıklama yapan Hasan Karaca, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek kendisini arayan, mesaj gönderen ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.
Karaca’nın bir süre istirahat edeceği ve doktorların tavsiyeleri doğrultusunda tedavisinin sürdürüleceği öğrenildi.
Eğirdir Ses Gazetesi olarak CHP Isparta İl Başkanı Hasan Karaca’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.





