AK PARTİ MİLLETVEKİLİ OSMAN ZABUN ADINA SAHTE HESAP AÇTILAR

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ OSMAN ZABUN ADINA SAHTE HESAP AÇTILAR

Gündem Yayın: 22 Eylül 2026 - Salı - Güncelleme: 22.09.2026 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’un adı ve fotoğrafları kullanılarak Instagram’da sahte bir sosyal medya hesabı açıldığı bildirildi.

Milletvekili Zabun, kendi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla vatandaşları uyardı. Zabun, adına ve kimliğine benzer şekilde oluşturulan sahte hesaptan vatandaşlara takip ve mesaj talepleri gönderildiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Söz konusu hesabın kendisine ait olmadığını özellikle vurgulayan Zabun, vatandaşlardan bu hesaptan gelen takip isteklerini kabul etmemelerini, gönderilen mesajlara itibar etmemelerini ve kişisel bilgilerini paylaşmamalarını istedi.

Zabun açıklamasında, sahte hesap hakkında gerekli hukuki işlemlerin de başlatılacağını belirterek kamuoyunu dikkatli olmaya çağırdı.

Zabun’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

 
 

“Adım ve kimliğim kullanılarak Instagram’da sahte bir hesap oluşturulduğu ve bu hesap üzerinden vatandaşlarımıza takip/mesaj talepleri gönderildiği tespit edilmiştir. Bu hesap şahsıma ait değildir. Lütfen söz konusu hesaptan gelen takip taleplerini kabul etmeyiniz, mesajlara itibar etmeyiniz ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Sahte hesap hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.”

Zabun, açıklamasını “Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım” ifadeleriyle tamamladı.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.