MHP’DE 7 MECLİS ÜYESİ KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
MHP’DE 7 MECLİS ÜYESİ KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanlığı, Eğirdir Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'nde görev yapan 7 üyenin kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.
MHP Isparta İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Eğirdir Belediye Meclis üyeleri Orhan Çimen, Halil Okutan, Abdullah Albayrak, Mehmet Bıyıklıoğlu ve Ramazan Karadağ ile Eğirdir İl Genel Meclis üyeleri Abdurrahman Sinap ve Saadettin Onur hakkında disiplin işlemi başlatıldığı belirtildi.
Açıklamada, söz konusu üyelerin parti tüzüğünün 78/4-C ve E bentleri ile ilgili diğer maddeleri gereğince, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emirleri doğrultusunda kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği ifade edildi.
MHP Isparta İl Başkanlığı açıklamasında, "Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
Haber Merkezi





