Eğirdir’de “Kuzey Giyim” açılıyor
Eğirdir’de “Kuzey Giyim” açılıyor

Kemal ERBEN ,EĞİRDİR/(DHA) - Eğirdir Çay Köyü nüfusuna kayıtlı Damla Akkulak,Abisi Şahin Akkulak ve yengesi Gökçe Akkulak'ın kendisinin tekstil ve Giyim sektöründeki tecrübesi üzerine yatırım yapmak istediklerini belirtmeleri üzerine bu işyerini açma fikirlerinin oluştuğunu söyledi.
Akkulak, açılışını yapacakları “Kuzey Giyim” mağazasında 0-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik tekstil ürünleri, çocuk ayakkabıları ile birlikte çeşitli kumaş ve havlu ürünlerinin de yer aldığını belirtti. Ürünlerin tamamının yerli ve markalı olduğuna dikkat çeken Akkulak, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı seçenekler sunduklarını kaydetti.
Abisi ve yengesinin çocukları Kuzey ile kendi çocuğu olan Nilduadan baz alarak en kaliteli ürünleri raflara yerleştirdiğini ifade eden Akkulak, “Bu işin en keyif aldığımız yanı, kendi çocuklarımız için beğendiğimiz ürünleri başka çocukların üzerinde görmek. Müşterilerimiz fiyat ve çeşitlilikten çok memnun. Ayrıca talepleri doğrultusunda istedikleri ürünleri de getirebiliriz” dedi.
Kuzey Giyim’i güzel bir noktaya taşımak istediklerini vurgulayan Damla Akkulak, ilerleyen dönemlerde şubeleşmeyi hedeflediklerini ve online–sosyal medya üzerinden de satış yapacaklarını, ayrıca bu şekilde bir fikir oluşturarak benim iş tecrübem üzerinde yatırım ve diğer desteklerini esirgemeyerek bu dükkanı Eğirdirimize kazandıran yengem ve abime çok teşekkür ederim dedi.
Akkulak, işyerinin açılışının 13 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirileceğini belirterek, “Tüm Eğirdirli hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
Damla Akkulak son olarak açılışa özel tüm ürünlerde indirim uygulanacağını ifade etti















